Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Судак

"Неможливо повірити в цю трагедію і через рік…"

переглядів: 93

12-річна Анна Судак загинула 23 березня 2022 року в Маріуполі. Вона з сім'єю перебувала у підвалі дев’ятиповерхівки на вулиці Металургійній, 19. О четвертій ранку російські військові скинули на будинок авіабомби. Стіни завалилися, загинули десятки людей. Разом з Анною загинула її 15-річна сестра Софія та батьки Христина і Євгеній.

Неможливо повірити в цю трагедію і через рік…

Анна Судак народилась і жила в Маріуполі. Навчалась у місцевій школі № 47.

«Анна була життєрадісною, мала багато друзів, любила гуляти. Спочатку займалась балетом, а згодом – фітнесом та східними танцями», – розповів Богдан Демченко, друг сестри загиблої.

Дівчина відвідувала школу східних танців «Шармель данс» при Палаці культури «Молодіжний». Брала участь у танцювальних фестивалях. Ще вона гарно малювала, як і її старша сестра.

«Наші доньки займалися танцями в одному колективі і ми перетиналися з мамою. Діти були для неї всім. Красуні й розумниці, дуже творчі. Неможливо повірити в цю трагедію і через рік…» – поділилась знайома Юлія.

Анну Судак з сім'єю поховали на Старокримському кладовищі у Маріуполі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій