Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Володимирівна

«Не забуду ніколи те, що нам прийшлося пережити»

переглядів: 102

Нажаль, наша сім'я постраждала від війни, як і багато інших сімей. Найбільше страждають діти. Для них це шок і страх, який і до сьогодні їх не покидає. Покинути свій дім, переїхати з окупації у більш спокійне місто, це ще той стрес, про який ми згадуємо із жахом.

Найбільш важким був день обстрілу атомної станції. Це непередаваємі відчуття страху і відчаю. Страху за дітей, за наше життя...

Були такі дні, коли полки у магазині були зовсім пусті. Коли не було зовсім готівки, щоб купити бодай щось, що вже знайшов, що ще хтось продавав з продуктів. Час, коли не працює банківська система, інтернет... Ти маєш гроші, але скористатися ними не можеш. Коли діти просять печива - а його немає ніде, щоб купити. Коли стоїш за хлібом 8 годин у черзі і можна взяти лише 2 буханки. Коли, на морозі, з двома дітьми, стоїш під магазином 5 годин, з надією, що привезуть бодай що... А нічого не привезли. Не забуду ніколи те, що нам прийшлося пережити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Енергодар 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей сім'ї з двома і більше дітьми їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій