Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дмитро Дядик

«Не встигли ми обжитися на новому місці, як нас і там наздогнала війна»

переглядів: 306

Ми вже вдруге за вісім років лишились свого житла, своїх речей, звичного життя, друзів. В 2014-му, тікаючи від війни, наша сім’я переїхала з Донецька в Маріуполь. Тільки-но звикли і обжились на новому місці, як і туди прийшла війна, ще більш жорстока і кривава.

Цього разу ми втекли від війни у Дніпро, і тепер знову змушені шукати роботу та оволодівати новими професіями, часто переїжджати з одного помешкання в інше. Про це можна розповідати дуже довго.

Найнеприємніше те, що діти дуже болісно реагують на війну та переїзд. Вони хочуть додому - до своїх друзів, іграшок, розваг, бабусь та дідусів, до своєї школи. Їм найважче адаптуватися до повної зміни життя.

Не встигли ми обжитися на новому місці, як нас і там наздогнала війна

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта житло робота діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя обстріли Донецька розлука з близькими Біженці Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій