Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Володимирівна Вуєк

"Не могла повірити, що це все насправді"

переглядів: 57

Коли все почалося була вдома, прокинулись від якихось не ясних вибухів та не могла зрозуміти, що то було, бо якраз на майже добу залишись без світла, а коли ввімкнула телефон та телевізор, була просто в шоці, не могла повірити, що це все насправді. Почалась паніка, що робити, куди ховати дитину, телефон з рук не випускала, читала все що відбувалося в країні.

Першим великим шоком для мене,то було потрапляння ракети в житловий будинок поблизу. Була і нестача ліків, інсуліну, то було дуже страшно, бо не знала на скільки мені вистачить тих життєво необхідних препаратів.

На жаль війна внесла свої корективи, вся родина живе окремо, розкидало всіх по різних куточках. Я зворушена нашими воїнами, які так хоробро захищають нашу країну та волонтерами, які допомагають людям продуктами харчування та іншими засобами, не дивлячись ні на що, та їздять у найгарячіші точки.

Робота, дякувати Богу, є, поки складно щось змінювати, бо не знаємо, що чекає на нас завтра.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари діти перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій