Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Мартиненко

"Наталі відірвало ногу і посікло тіло уламками"

переглядів: 111

48-річна Наталія Мартиненко загинула 27 лютого 2022 року в Гостомелі. До будинку, де мешкала родина, потрапив снаряд. Загинув також син Наталії Дмитро.

Наталі відірвало ногу і посікло тіло уламками

«Наталі відірвало ногу і посікло тіло уламками, не витримало серце від втрати крові, а Дмитро отримав важкі осколкові поранення в голову, серце та печінку. Як не намагалися ми зі старшим сином під обстрілами якнайшвидше доставити їх до Бучанської лікарні, врятувати вдалося лише семирічну дочку, яка отримала важке осколкове поранення голови», – розповів чоловік загиблої Анатолій Мартиненко.

Наталія народилася в Криму в селищі Гурзуф, а жила на Київщині в Гостомелі. Працювала на складі косметики старшою зміни.

«Не було жодного співробітника складу, який міг би сказати про неї погане слово. Усі поважали і любили її за відповідальність, працьовитість та гумор», – розповів Анатолій Мартиненко.

У Наталії залишився чоловік, старший син і донька. Після обстрілу дівчинка перенесла трепанацію черепа в Бучі, згодом батько вивіз її до Італії, де дитині зробили ще дві трепанації. Рідні дівчинки очікують наступної операції і сподіваються на те, що вона буде успішною та останньою.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гостомель 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я неповні сім'ї діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій