Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Володимирівна Чорна

«Наш дім розбили, повертатися вже немає куди»

переглядів: 38

Я з Красногорівки Донецької області. Мені 44 роки. Ще в 2014 році ми виїхали до Дніпропетровської області. Важко було кидати все, що нажили, але нам попало в дім, і потрібно було виїжджати, щоб хоча б життя врятувати.

Тут у нас було декілька вибухів, а так – більш-менш спокійно. Ну як такових, труднощів не було у нас: магазини працювали, газ, світло було, вода також була.

Шокують звірства, які росіяни роблять в Україні. Ми все бачили по телевізору. Найбільше шокувало те, що вони майже повністю стерли Маріуполь з лиця землі. Страшно навіть уявити, скільки людей загинуло.

Наш дім розбили, повертатися вже немає куди. Так що я зараз навіть не можу уявити, що на нас чекає. Роботи тут немає - вже скільки шукаю, але не можу знайти.

Звісно, психологічно важко, важко дуже морально: живемо постійно в страху за своє життя, за життя рідних.

Війна йде вже дуже довго, особливо для нас. Хотілося б, щоб скоріше скінчилася.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло робота внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій