Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Володимирович

«Наш дім, наша остання надія, вже розбитий»

переглядів: 179

Олександр Володимирович довго не наважувався покинути домівку. Однак, коли залишатися вже було неможливо, виїхав до доньки у Кривий Ріг. З собою забрав батьків - їх житло постраждало від обстрілів

Я жив у Покровську Донецької області. Перший день війни застав мене в дорозі - я їхав у Кривий Ріг. 

Деякий час ми залишалися вдома, бо дружина працювала, і я ще на щось сподівався. Магазини функціонували, можна було воду купити, а по технічну їздили на автомобілі. 

Я хочу жити в своєму домі, збудованому власноруч. Хочу, щоб була робота і здоров’я.

Коли дружина залишилася без роботи і вже зникли всі комунікації, довелося виїжджати. Проблематично було батьків вивезти. Вони під Торецьком жили. Залишився там дім – остання наша надія. Зараз він вже розбитий, там проходить лінія фронту. Ми приїхали до доньки в Кривий Ріг. Вона виїхала сюди в 2014 році. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2014 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій