Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Таїсія Щетиніна

"Нас завалило… Я не могла доповзти до дитини… Вона лежить – кров із вух"

переглядів: 292

У лютому 2022 року доньці Таїсії Щетиніної було лише 7 місяців. Сім'я жила у Маріуполі. 4 березня до їхнього будинку потрапив снаряд. Таїсія з дочкою опинилася під завалами у квартирі. Обстріл тривав понад 5 годин. Тільки потім дивом вижили Таїсію і маленьку Лізу витягли з-під завалів військові.

8 березня родина перебралася до філармонії. Там уже зібралося півсотні маріупольців. Незабаром закінчилася майже вся їжа, почався голод. Зовсім не було чистої питної води. Люди стали хворіти на дизентерію. У маленької Лізи тиждень трималася висока температура, дитина лежала пластом і буквально згасала. Таїсія з чоловіком наважилися втекти з міста, щоб урятувати доньку.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Відео Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна харчування дітей діти внутрішньо переміщені особи їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій