Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Володимирівна

«Нас обстріляли з градів: сусід помер на очах та була величезна пожежа»

переглядів: 38

Після обстрілу були вимушені переїхати тимчасово до Львова. Будинок був пошкоджений і потребував ремонту. Дитина в стресі та налякана.

Розруху та страждання принесла росія. Нас обстріляли з градів у вечір 11.03.2022. Сусід помер на очах та була величезна пожежа у сусідів, горіло два авто, а їх у погребі було 17 чоловік. Не було ні води, щоб гасити пожежу, ні звʼязку, щоб подзвонити до пожежників.

Картина жахлива, у дворі лежав померлий сусід, а поруч палала пожежа, колеса авто вибухали і летіли догори. Діти злякалися, ще й російські обстріли було чутно. У доньки стався великий стрес через обстріл. Донька бачила тіло загиблого сусіда, він пролежав кілька днів до того, як тіло забрали.

Ліків від кашлю у аптеці не було, хліб привозили через день і була велика черга, яка стояла в тривогу під гучні звуки обстрілів. Води теж не було, набирали з колодязя, до якого далеко йти і теж була велика черга.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Чернігів 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода здоров'я діти їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій