Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Наразі, наш дім, як і наше красиве затишне місто, в окупації"

переглядів: 80

Дорогий Святий Миколай, ми братик і сестричка Даня та Августіна, нам 11 та 9 рочків. До війни ми жили в місті, яке знають всі, бо в нас сама смачна в світі черешня. Ти вже здогадався, що ми з Мелітополя. Наразі, наш дім, як і наше красиве затишне місто, в окупації, ми не можемо повернутись додому, і всі наші іграшки, які ми залишили там, наразі нам недоступні.

Ми дуже любимо робити щось своїми руками, малювати, ліпити, вишивати, плести з бісеру. Ми дуже мріємо, що день, коли ми поїдемо у наш сонячний та теплий Мелітополь, настане дуже скоро, а зараз ми перебуваємо у м.Вишневе, Київської області з мамою та старшим братом.

Ми будемо раді будь-якому подарунку, адже головне, що ми віримо в диво і в те, що ти дійсно існуєш. Дуже чекаємо від тебе привітання і чекаємо на свято. Віримо, що мрії здійснюються.

Наразі, наш дім, як і наше красиве затишне місто, в окупації

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мелітополь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій