Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Виноградов

"Намагаюся розплющити очі, не можу. Думаю, це все, кінець"

переглядів: 12

Ігор – підприємець, волонтер, патріот. Людина, яка кинулася розгрібати завали та потрапила під повторний удар ракетою. У рідному Покровську він годував людей піцами. З 2014 року волонтерив. Його піцерія рятувала людей від голоду у Маріуполі у перші дні вторгнення. Розвозив піцу військовим із Торецька. Все це мало не закінчилося в день, коли снаряд прилетів до сусіднього будинку. Ігор кинувся витягати людей, відніс якогось хлопця до швидкої. А коли повернувся до місця вибуху, то вдарила ще одна ракета.

Тільки шоковим станом можна пояснити те, що Ігор самостійно зміг піднятися, дійти до дому. Отримав численні осколкові поранення. Потім було більше 10 операцій. Витримати таке було непросто будь-якій людині. Ігор витримав і продовжує боротися, з вірою у перемогу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2022 2023 2024 Відео Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій