Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Рінат Тішанін

"Нам його не вистачає"

переглядів: 168

17-річний Рінат Тішанін загинув 8 березня 2022 року в Маріуполі. Під час чергового ворожого обстрілу міста один зі снарядів влучив у будинок на вулиці Жукова, де жив юнак. Із пораненням голови Ріната доставили до лікарні, але врятувати його не вдалося.

Нам його не вистачає

Рінат Тішанін народився та мешкав у Маріуполі. Навчався в Маріупольському морському ліцеї, був референтом, проводив свята та концерти. Цікавився відео- і фотозйомками. Рінат жив активно, мав багато друзів та планів на майбутнє.

«Рінат був для мене та мого чоловіка гарним товаришем. Він був уважною, чуйною людиною. Нам його не вистачає», – сказала подруга загиблого Анна Яшина.

«Унаслідок російської агресії в Маріуполі загинуло щонайменше 22 тисячі людей. Серед них і Рінат... Ми познайомилися на зйомках в Маріуполі. Я хотів би працювати на телебаченні, казав він мені, в паузах. Йому дуже тоді сподобалось. Він подружився з нашою командою, допомагав. У нього були чудові мрії і вони могли б здійснитись. Могли б», – написала про Ріната телеведуча Леся Нікітюк.

У Ріната Тішаніна залишилися батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки молодь діти поранені обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій