Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Вікторівна Савенко

«Нам дали десять хвилин на збори»

переглядів: 144

Мені 37 років. У мене є двоє дітей-підлітків. Ми жили в селі Нікопольського району Дніпропетровської області. Коли на території нашої громади почалися бойові дії, ми виїхали в Запоріжжя. Мама залишилася в селі. 

Про початок війни я дізналася від мами, яка зателефонувала мені о четвертій ранку. Ми з дітьми весь день просиділи перед телевізором: слідкували за новинами. 

Я досі не можу повірити в те, що відбувається. Для мене кожен день, як останній. Лягаю спати і не знаю, прокинуся чи ні.

Ми виїжджали з сусідами. Вони дали нам десять хвилин на збори. Ми майже нічого з собою не взяли. У Запоріжжі нам дуже важко. Отримуємо виплати як внутрішньо переміщені особи, але їх на все не вистачає.

Мрію про те, щоб швидше настав мир і всі мої рідні були поруч.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпропетровська область 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій