Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна

«Найстрашніше бачити, як гинуть люди і чути крики, вибухи…»

переглядів: 66

Я та моя донька евакуювалися з території бойових дій у березні 2022 року. Згодом вже неможливо було перебувати вдома. Ми ховалися у підвалі будинку, ми відчули цей страх вибухів. Вже більше року не можемо повернутися додому і блукаємо світом, не маючи постійного місця проживання.

До початку війни моя донька займалася танцями та навчалася у музичній школі, а зараз ми не можемо собі цього дозволити. Вона дуже сумує за вчителями, друзями та переживає розлуку з рідними.

Найстрашніше бачити, як гинуть люди і чути крики, вибухи. Ми зіткнулись з нестачею їжі. Був час, коли страшно було йти в магазин. А зараз відмовляємося від повноцінного харчування через відсутність коштів.  

Події, що травмували, відбувалися, коли ми знаходилися вдома і були чутні вибухи, від яких доводилося ховатися.

Ми евакуювалися потягом із Краматорська за кілька днів до страшної трагедії, що сталася на залізничному вокзалі. А також під час евакуації, зупиняючись у Харкові, перебуваючи у поїзді, почалися вибухи і всі люди кричали та падали на підлогу...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дружківка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари неповні сім'ї їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій