Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Михайлівна Бабенко

"Найскладніше - це розставання з дітьми та онуками"

переглядів: 50

Я працюю у школі заступником директора з навчально-виховної роботи. 24 лютого перші слова, які я почула від свого сина, що розпочалася війна. Коли йшла на роботу, вже літали ракети, чула вибухи. 

Найскладніше - це розставання із своїми дітьми і онуками, які виїхали, бо внучки дуже маленькі. Нікополь від нас дуже близько. Наше село зараз теж у зоні бойових дій.

У нас тепер дуже велика проблема - це наше Каховське водосховище. Дуже далеко від берега відійшла вода і я вважаю, що влітку будуть із цим великі труднощі.

Нам видають гуманітарну допомогу майже щодня. Школа працює дистанційно. 

Найбільше ми хвилюємося за наших захисників. Шокує те, що багато мирних жителів гине. Не дуже багато родин виїхали з Покровського. Навпаки, до нас приїхали переселенці із Нікополя. Дуже багато людей переїхали до нашого села. 

Я думаю, що війна скінчиться у цьому році. Принаймні я цього дуже хочу. Найбільша мрія - це Перемога і щоб повернулися мої діти додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровське 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій