Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Петрович

"Найгірше - це коли вибухають бомби"

переглядів: 106

Мені близько 50 років. Є дитина і дружина.

Коли розпочалася війна, ми були всі у шоці через те, що 24 лютого путін оголосив спецоперацію. Всі захвилювались, а я відразу зрозумів, що це буде страшно. 

Найважче - психологічно. Так, проблеми з водою, але найгірше, коли вибухають бомби. Дружина цього дуже боїться. Я ще так собі витримую, а їй дуже лячно. 

Дуже шкода всіх загиблих, з якими я працював. Я родича втратив на війні. Ще у мене 9 днів як померла мати. 

Найбільший шок - це те, що війна почалась. І недавні новини шокували: коли у будинок у Дніпрі влучила ракета і скільки людей загинуло. Так само, як і по Києву спочатку. Це дуже складно сприймати. 

Ми не виїжджали, тому що у нас тут більш-менш нормально. Далі видно буде. 

Думаю, наші військові скоро навчаться вправлятися з новою технікою і, я гадаю, що підуть вперед десь приблизно у травні. 

Головне, щоб війна закінчилась! Тоді буде і майбутнє. Після Перемоги будемо будувати багато планів. Для себе і для всієї України. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирноград 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло літні люди (60+) діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій