Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"На жаль, втратили все. Повертатись нема куди"

переглядів: 86

Привіт Святий Миколай! Мене звати Ангеліна. Мені 14 років. Я переселенка з Луганської області, місто Попасна. На жаль, моє місто зруйноване повністю, нам довелося з моєю родиною покинути його ще в березні, на жаль, втратили все (житло, майно, речі). Повертатись нема куди. А ще на початку лютого воно було квітучим та затишним.

Зараз проживаю у місті Новомосковськ Дніпропетровської області, місто мені подобається, але все ж це не рідна домівка, наша родина вимушена орендувати житло за немалі гроші. В мене з'явилися нові друзі, але і старих своїх друзів я не забуваю, спілкуюся з ними по телефону та по відеозв'язку. Моє життя та життя моєї родини змінилося кардинально. Наприклад, в цьому році через фінансові труднощі, пов'язані з війною та втратою роботи батьків, не вдалося поїхати на відпочинок, якого, як завжди, я чекала весь рік. Ще весною я була впевнена, що війна закінчиться і наше життя налагодиться.

Сумую за своїми іграшками, своєю домівкою, взагалі за своїм містечком. Я та моя родина вдячні волонтерам за їхню безоцінну допомогу всім необхідним: одягом, взуттям, продуктами, гігієною, ліками тощо. Я мрію, щоб якнайшвидше закінчилася війна, щоб діти не страждали по підвалах, щоб люди мали роботу.

Слава Україні. Слава ЗСУ. Перемога за нами.

Заздалегідь дякую вашому фонду за можливості отримати подарунок ❤️

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Попасна 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій