Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Моісеєва Діана і моя молодша сестричка Рамілія

"На жаль, в класі зі мною ніхто не дружить, тому що я новенька, мене це дуже засмучує"

переглядів: 30

Доброго здоров'я, Святий Миколаю! Мене звати Діана, мені 11років, я в сім'ї не одна, в мене ще є маленька сестричка Рамілія, їй 4 роки. Ми із м.Сєвєродонецька Луганської області, через війну, на жаль, ми сім'єю і нашою собакою Джесі вимушені були покинути своє рідне місто, свою домівку. Вже другий рік наше місто окуповане, наразі ми проживаємо на зйомній квартирі у м.Луцьк Волинської області. Мені дуже важко вже другий рік, я дуже сумую за своїм домом і за своєю бабусею, яка, на жаль, все досі в окупації, я дуже за неї переймаюся. Мій дідусь і мій дядько на війні, я вірю, що вони скоро визволять від загарбників моє рідне місто і нашу бабусю.

Весь рік я із сестричкою Рамілією старалися бути слухняними, допомагали по дому нашій матусі, старалася гарно вчитися в школі, але, на жаль, в класі зі мною ніхто не дружить, тому що я новенька, мене це дуже засмучує, бо із-за війни я втратила зв'язок зі своїми друзями, я так хочу, Миколайчику, щоб скоріше закінчилася війна і ми повернулися додому. А ще кожної суботи я із сестричкою ходимо до церкви на недільні заняття, там нам дуже цікаво, нас там знайомлять з Біблією, розповідають цікаві біблійні історії, спілкуємося, малюємо та нас вчать молитися до Бога, тому кожної суботи ми молимося за нашу незламну Україну!!!Миколайчику, в мене є потаємне бажання, я мрію про великий набір оригінальних двосторонніх скетч маркерів, а Рамілія мріє про дві ляльки L.O.L Surprise, щоб ними гратися і ще мріє про торбинку із цукерочками, бо вона ще та солодкоїжка, як і я! Я із сестричкою на тебе дуже чекаємо, Миколайчику, бо ще віримо у дива! Здоров'я тобі та чистого неба без війни!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Сєвєродонецьк 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми розлука з близькими окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій