Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"На жаль, моїм діткам випала доля зростати у війні та пережити окупацію"

переглядів: 80

Доброго дня, святий Миколай. Я Тетяна, мама 3 діток – Назара, Матвія, Юліанни. На жаль, моїм діткам та іншим діткам України випала доля зростати у війні та пережити окупацію. Наша родина з Харківської обл. Ізюмського р-ну село Вишневе, яке і на цей час під окупацією. Хоча я доросла, але вірю в диво Перемоги. На жаль, ми втратили будинок та улюблену собачку. Але головне, що ми живі та здорові завдяки нашим героям ЗСУ.

Звертаюсь до Вас за маленьким святом для своїх діток. На жаль, на даний час наша родина тимчасово перебуває в трішки скрутному становищі. Мої дітки полюбляють малювати, ліпити, складати пазли та лего. Назарій найстарший, 12 років, любить складати лего, та блей блейд (має мрію про телефон, так як його забрали солдати РФ при окупації), середній Матвійко, 9 років, любить малювати та мріє про валізку для творчості (малювання). Донечка Юліанна, 6 років, любить ліпити з тіста для ліпки, також мріє про іграшку собачку. Прошу вибачення за турботу та, можливо, недоречні бажання.

Щиро дякую за увагу 🇺🇦❤️🇺🇦

Мирного неба, божої милості та благодаті людям України!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вишневе 2022 Текст Історії мирних жінки діти зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми діти окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій