Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ксенія Євгенівна

«На згадку про дім залишились ключи від квартири, якої більше не існує…»

переглядів: 85

Територія окупована, будинка зовсім нема ще з лютого 2022 року. Нічого не знаємо про домашніх тваринок, де вони і що з ними трапилось. Мати померла 3-го березня 2022р. у підвалі. Чоловік пішов служити до ЗСУ. Все наше життя було знищено в одну хвилину.

Важко було пережити смерть мами і неможливість її поховати. Загибель родича в Бахмуті, похресник пропав на Луганщині.

Коли пересиджували тривоги у підвалі, то зіткнулися з нестачею води, їжі, не було медикаментів. Дізнались, що таке справжній холод…       

На згадку про дім залишились ключи від квартири, якої більше не існує взагалі… Наш будинок номер 1 на вулиці Центральній першим зайняли ЗСУ 26 лютого 2022 р, коли стримували натиск ворога, який просувався з Донецька на Маріуполь через Волноваху. За 2 тижні жорстоких боїв маленьке місто-герой Волноваха стала окуповане.  Мої діти пережили страшні події під час перебування у підвалі та евакуації з Волновахи.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Волноваха 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій