Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Суслова

"На виїзді з міста лежали протипіхотні міни. Ми їхали на свій страх та ризик”

переглядів: 15

Разом із донечкою, чоловіком, мамою та іншими рідними, а також 5 собаками Ольга переховувалася у будинку Приморського району Маріуполя. Двічі чули про "коридор". Їздили до спортивного комплексу "Іллічівець", де мали збиратися люди, але жодної евакуації не було. 6 березня під час обстрілу отримав травми брат. Почали з'являтися перші поранені та загиблі. 8 березня обстріли не припинялися з часу ночі до обіду. 

"Ми виїхали з міста 15 березня. До 8 травня були в Урзуфі. Допомагали знайомим вибратися з Маріуполя. Чоловік їздив. Але до Лівого берегу доступу взагалі не було. Людей у місті покинули. А ми сподівалися, що домовляться", - розповідає жителька Маріуполя Ольга Суслова.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Відео Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари діти перший день війни Обстріли Маріуполя Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій