Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Трохимівна Зуб

«Ми проїхали 13 блокпостів рашистів. Коли побачили своїх, то я хотіла впасти на коліна та цілувати ноги»

переглядів: 299

«Було дуже страшно, коли нас бомбили. У мене досі руки трясуться», - розповідає Наталія Зуб із Кам'янки. У її будинку не було підвалу і під час обстрілів їй із чоловіком доводилося ховатися під ліжком. В окупованому селі вони прожили півтора місяці. Виїхати зважилися лише тоді, коли довідалися, що окупанти розшукують родичів наших воїнів, які служили в АТО. А у жінки служив син, і вони побоялися, що рашисти приїдуть до них додому. Пенсіонерка розповідає, що в росії мала багато друзів і родичів, але зараз з усіма довелося припинити спілкування, бо росіяни вважали, що бомбити Україну правильно і нас треба так звільняти. Наталя каже, що вони не хотіли кидати свій рідний дім, але потім зрозуміли, що життя важливіше за все матеріальне.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кам'янка 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій