Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Миколаївна Песцова

«Ми два тижні жили у бомбосховищі, у школі»

переглядів: 547

Я весь час живу у Попасній. У мене є чоловік, батьки. До війни ми були трохи здоровішими, ніж зараз.

Того дня, коли в нас почалися обстріли, я була на робочому місці. Ми з колегами почали обдзвонювати батьків, щоби терміново забирали дітей. Наш будинок постраждав, але я встигла добігти лише до бомбосховища у школі. Ми там знаходилися тиждень, поки були сильні обстріли.

У будинку вже все відновили (там були пошкоджені вікна та дах). Нам допомогли гуманітарні організації. Потім нам увесь час доводилося перебувати у підвалі. Доступ до їжі та води був перебіжками. Нині вже все нормально.

Про що я мрію? Не втратити дітей у дитячому садку. Їх стало значно менше у порівнянні з тією кількістю, яка була до війни. Хочеться, щоб садочок працював у повному режимі. Раніше в садок була черга, займалося понад двісті дітей, а зараз їх не більше ста сорока. Дуже багато хто поїхав.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Попасна Текст Історії мирних жінки 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій