Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Олександрівна Голубятникова

«Чоловік поліцейський, я держслужбовець – ми ніколи не будемо на них працювати!»

переглядів: 530

Вікторії не одразу вдалося виїхати з Маріуполя: чоловік поліцейський чекав особливого розпорядження. Багато довелося пережити її сім'ї: немає світла, газу, води. Вікторія згадує: «Люди спочатку готували кожен собі, потім усі разом, допомагали один одному, люди стали дружніми, забули минулі образи». Зі сльозами на очах жінка розповідає про трагедію, яку принесла в її життя війна: батько згорів у своїй квартирі, не зміг вийти на ходунках, родина жінки залишилася на попелі. Під час евакуації Вікторію лякала невизначеність, залишаючи місто, на дорогах вона бачила багато розірваних тіл: «Боже, як страшно і шкода наших хлопців!»

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна робота внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій