Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мрію знов покататися на велосипеді по своєму двору"

переглядів: 104

Здрастуй, Святий Миколаю! Мене звати Михайло. Мені 5 років. Я народився у місті Маріуполь. Зараз я мешкаю у місті Дніпро. Тут дуже гарні парки та набережна. У Дніпрі я ходжу до садочку, але всі мої друзі нині мешкають у інших містах. Мене дуже підтримують мої батьки, вони кажуть, що ми обов’язково повернемося до нашого Маріуполя, коли ЗСУ його звільнять. Мені дуже не вистачає моїх друзів та іграшок, які залишились вдома. Я дуже хочу знову повернутися до рідного міста, побачитись зі своїми друзями та покататись на своєму велосипеді. Я вдячний моїм рідним, які дуже підтримують мене та ЗСУ, які попри все роблять все можливе, для того, щоб ми якнайшвидше повернулись додому. Я дуже сумую за своїми іграшками та велосипедом, мрію знов погратися іграшками у рідній домівці та покататися на велосипеді по своєму двору.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій