Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мрію про те, щоб скоріше закінчилась війна"

переглядів: 96

Привіт, Святий Миколай, мене звати Анастасія, мені 14 років, я з міста Київ, це чудове, гарне місто, зараз я мешкаю в місті Славута (Хмельницька область), це місто також чудове хоч воно і маленьке, мені тут подобається. Нових друзів в мене з’явилось небагато, але вони чудові та веселі, завжди підтримають та допоможуть.

Війна перевернула моє життя повністю, ніколи не думала, що застану таке, дуже страшно, коли лунає тривога, але я вже звикла до цього. Моя сім‘я в перші дні дуже хвилювалась, що буде далі, і як жити. Дуже сумую за бабусею та дідусем (вони зараз в Києві). Дуже вдячна своїм батькам, родичам, друзям, і близьким людям, що підтримують мене, завжди поруч у важку хвилину. Я мрію про те, щоб скоріше закінчилась війна, і ми почали жити тим життям, яким жили до цього.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій