Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Стукалова

"Мріяла вийти заміж та стати мамою"

переглядів: 70

Наталія Стукалова загинула 23 березня 2022 року під час евакуації з Маріуполя. Поряд загинули її мама та двоє братів. Наталії було 33 роки.

Мріяла вийти заміж та стати мамою

Разом із родиною вона жила в Кальміуському районі Маріуполя. 23 березня брат Григорій намагався врятувати сім'ю та евакуювати їх з міста, яке перебувало під щільними обстрілами. На виїзді з Маріуполя автівку розстріляли. Усі, хто був у ній, загинули.

«Перед тим, як це сталося, Гриша дзвонив знайомим, просив молитися за нього, сказав, що у Маріуполі дуже страшно. Перед цією поїздкою він вивіз дві родини. Одну сім'ю своєю машиною, але її забрали окупанти й щоби вивезти своїх рідних, він позичив машину мого сина», – розповіла Тетяна Ємельянова, знайома родини.

Наталія Стукалова народилася та мешкала в Маріуполі. Через інвалідність вона не могла працювати. Знайомі розповідають, що Наталія мріяла вийти заміж та стати мамою.

«Наталя мала хронічне захворювання серця. Через проблеми зі здоров'ям навчалася вдома. Їй була потрібна операція, але в родині було важко з фінансами…», – розповіла колишня вчителька загиблої Інна Дубовик.

«Наталя була дуже сором'язлива, спокійна. Любила слухати музику. Через хворобу вона сильно втомлювалася… », – додала знайома родини Світлана Зимбицька.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій