Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Антоніна Микитюк

"Мою школу розбомбили, мій дім теж розбомблен"

переглядів: 57

Мені 14 років, скоро буде 15. Люблю малювати. Вивчаю англійську мову. Приїхала з м. Бахмут. Навчаюсь у 9 класі. Живу разом з мамою. Є старша сестра, але вона виїхала за кордон. До війни ми жили у власному будинку, у мене було все. Мою школу розбомбили, мій дім теж розбомблен. До війни я ходила в улюблени гуртки, займалася туризмом, ходили на байдарках, у мене були мої друзі. Мама займалася улюбленою справою, зараз вона не працює, не може знайти роботу, їй 43 роки та вона на групі по здоров’ю, вона шиї тут іграшки та відносе до благод. фондів, ще вона в’яже носочки для дітей. До війни ми мали все, зараз починаємо жити спочатку. Я була би дуже вдячна за картину за номерами, або акрилові фарби та холст, дуже дякую за вашу працю.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2023 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота сім'ї з двома і більше дітьми розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій