Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Павлович

«Моя сім’я була змушена поїхати з дому»

переглядів: 58

Сергій Павлович від початку війни залишився на самоті. Обстріли були такими страшними, що дочці, онуку та дружині довелось поїхати

Ми не повірили, що почалась війна. Я думав, що то жарт. Я живу прямо поряд з зоною бойових дій, просто через водосховище окупанти до нас не дістануться. Коли чуємо тривоги, ховаємось - хтозна, що там станеться.

На роботі ми простоюємо, просто заробітна плата, і все. Труднощі з харчами, бо все дорожчає. Бензин дорожчає.

Одна дочка в Кривому Розі, друга - в Швеції, з онуком поїхала. Зять на фронті воює. Жінка також поїхала, в неї нерви не витримують слухати ці вибухи і бігти у погреб. Я сумую, але вона не приїде, доки не скінчиться війна. Тримаю себе в руках. Це тимчасові труднощі, всі повернуться додому.

Я впевнений, що можна домовитись про мир на словах, просто комусь це не вигідно. Не розумію, нащо путін сюди прийшов. Але вірю, що перемога буде за нами, нас багато країн підтримують.

Я мрію, аби всі люди були в достатку, щоб не поневірялися, не заздрили один одному, щоб була робота, діти були живі і щоб наш уряд допомагав нашому народу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи їжа розлука з близькими Біженці
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій