Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Моя сестричка була ще дуже маленька, вона могла просто померти від голоду"

переглядів: 12

Ми багатодітна родина. Наша родина складається з п'яти людей, а саме –мама, тато, я, моя сестричка Дуся, якій незабаром буде 3 рочки, та мій молодший братик Вова, якому всього 1 рочок та 4 місяці.

З моменту повномасштабного вторгнення, коли наше місто почали бомбити авіабомбами, тато після складної ночі, сказав: "Збираємося, ми покидаємо місто, бо тут дуже небезпечно". Тим паче моя мама була вагітна на той час моїм братиком, і сестричка була ще дуже маленька, і вона харчувалася тільки дитячою сумішею, але в місті нічого не продавали, і вона могла просто померти від голоду. І вирішили їхати.

Мама взяла для нас з сестричкою самі необхідні речі, а собі з татом не взяли нічого. Аби помістилося в машину. Ми їхали подалі від міста, не знаючи взагалі, куди, так і доїхали до чарівної області, дуже доброго села та людей, які нас приютили, та надали нам житло.

Спочатку ми жили в жахливих умовах, але в літку одна жіночка зі своєю донькою впустили нас до себе. Де нам дуже подобається. Ми дуже вдячні мешканцям села, що так доброзичливо та з любов'ю, повагою та розумінням відносяться та допомагають нам вже другий рік.

Війна забрала наш спокій, мир та домівку. Я звичайно мрію, щоб настав мир в нашій країні та швидше закінчилася війна. Щоб всі людини були здорові та щасливі. Та не губили близьких людей. Ще хочеться трішки якось дива.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ізюм 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми малозабезпечені діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій