Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Терентьєва

"Моя дівчинка, моя синьоока красуня"

переглядів: 28

Тетяна Терентьєва загинула у Чернігові 16 березня 2022 року.

Моя дівчинка, моя синьоока красуня…

Вона йшла додому, коли почався обстріл. Вирішила сховатися до найближчого укриття, а коли здавалося, що все притихло, – вийшла і прямувала до свого будинку, який був зовсім поряд. Там на неї чекав маленький син.

«Проте пролунав черговий вибух і вона, смертельно поранена у живіт, упала. Померла на руках знайомого, який намагався допомогти», – розповіла мама Марія Деревянко.

Тетяні було 26 років. Народилася у селі Грабівка. Жила у Чернігові. Здобула фах касирки банку, деякий час працювала за спеціальністю. Ростила сина. Любила активний відпочинок: узимку – катання на ковзанах, санках, улітку – відпочинок на річці, на атракціонах.

«Моя дівчинка, моя синьоока красуня… Вона була як сонечко – завжди з усмішкою, що зігрівала душу. Завжди на позитиві. Навіть у похмурий день поряд із нею було сонячно на душі. Уміла слухати, давала поради. Наше життя розділилося на «до» і «після». Боляче дивитися, коли дитина цілує фото мами і каже, що сумує. Одним пострілом ця війна зруйнувала життя цілої родини», – сказала Марія Деревянко.

У Тетяни Терентьєвої залишилися мама Марія, син Дмитрик і чоловік Роман.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Чернігів 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій