Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Олександрівна Загородня

«Моральний стан жахливий: всі нервові стали, переживають»

переглядів: 88

Мені 24 роки, я проживаю в Миколаєві, є донька. Ми тут жили і живемо, не виїжджали. До війни краще було. Тепер чоловік втратив роботу – важко, звісно. Малі доходи у сім’ї. 

Рано-вранці ми прокинулися від вибуху. Не зрозуміли, що відбувається. Вже, звісно, не спали і потім побачили в новинах, що почалася війна. Стало дуже страшно.

З самого початку ми не знали, де брати допомогу. В сім’ї у нас тільки чоловік працював у підприємця, і одразу лишився роботи. Питання стало: де що брати, звідки, як? Спочатку важко було, а потім почали отримувати гуманітарну допомогу. І на даний момент отримую на дитину. Останнім часом також важко, бо почали урізати допомогу.

Шокували постійні вибухи. Дитина лякається. Це все шокує і по цей день. Все шокує, що відбувається.

В плані морального стану то все жахливо, всі нервові стали, переживають. Поки ми спілкуємося з усіма родичами. Так що, слава Богу. Напевно,  ми стаємо сильніші з цими подіями. Важко, але що робити, коли вже так трапилося.

Надіюсь що все буде добре: те, що зруйнували, відбудуємо і будемо старатися жити так, як раніше. Саме головне - щоб наше майбутнє було мирне. Щоб наші діти росли і не бачили цього всього.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаїв 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари робота діти перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій