Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Майя Андріївна Шека

«Мого чоловіка ледь не вбило»

переглядів: 91

Нас війна застала вдома. Перша ніч була страшна, боялись, що до нас прийдуть. Я постійно плакала. Не було ні світла, ні води, ні газу. Це було жахливо. Племінниця нам передавала крупи із Запоріжжя. Ми з чоловіком - інваліди, обидва пережили інсульти. Спочатку думали: залишимось та помремо вдома, але потім я побачила сльози на очах чоловіка, не було сил вже терпіти обстріли. Мого чоловіка ледь не вбило, коли у двір прилетів снаряд і скрізь розлетілись осколки.

До Запоріжжя їхали колоною машин. По дорозі бачили згорілі танки, машини. Також на околицях були міни. У мене та чоловіка постійні нервові зриви, дочка також не може заспокоїтись, її онуки роз’їхались.

Жалко дітей, яким буде їхнє майбутнє? Виїхали до Запоріжжя, але душа не на місці. Дуже хочеться додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли освіта вода житло люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій