Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Елеонора Михайлівна Бокова

"Місто Бахмут назавжди в наших серцях"

переглядів: 49

Коли дізналася з телебачення, повірити та усвідомити було важко. Іноді і зараз в голові не можу до кінця повірити в те, що вертатися реально нікуди, просто нікуди. Шокує відношення інших людей з інших регіонів України до людей з Донеччини. Нас не сприймають, нас ненавидять, нас ніде не чекають. В ми лише хочемо додому, якого вже немає, від слова зовсім.

Ми залишилися без нічого. В місті є де можливо отримати гуманітарну допомогу, та я з дитиною її отримую. За це дякуємо меру міста Кременчук.

Моя родина маленька, я та мій синочок Назарчик. Йому 10 років, він закінчив 4 клас. Йому треба вчитися, мені працювати. З квартири ми нічого не забрали, все там лишилося, бо думали, що їдемо ненадовго, просто вийшли, закрили двері як перед відпусткою та поїхали. Але...ми не змогли повернутися і чи повернемося вже - не знаємо. Наша п'ятиповерхівка згоріла повністю, під'їзду не має, він обрушився. Усі меблі, речі побуту, одяг та все інше просто згоріло. Як та що буде далі, невідомо. Але треба жити далі. Є в нас така річ, це ключі від нашої квартири в Бахмуті. Але це лише спогади, нажаль. Місто Бахмут назавжди в наших серцях. Назавжди.

До війни працювала в державним службовцем. Планую і надалі працювати, бо треба жити та в мене ж мій сенс життя - це моя дитина! Дуже хочеться добрих та радісних новин. І ми в це віримо!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 2023 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота неповні сім'ї діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій