Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Микола Денисенко

"Микола із мамою загинули у підвалі"

переглядів: 12

40-річний Микола Денисенко загинув разом із мамою, 61-річною Євгенією Миколаївною, у середині березня 2022 року у Маріуполі.

Микола із мамою загинули у підвалі

Під час повномасштабного вторгнення Микола з Євгенією жили у приватному будинку у Приморському районі. На початку березня зникли світло, газ, звʼязок. Родина сподівалася на евакуацію, адже власної автівки не мала. Проте у середині березня 2022-го ворожий снаряд влучив у будинок. Микола із мамою загинули у підвалі під завалами.

Микола народився та виріс у Маріуполі. Коли загинув молодший брат, став справжньою підтримкою для мами. Мав диплом фахівця зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання». Працював на металургійному комбінаті «Азовсталь» в цеху утилізації шламів.

«Микола був гарною і доброю людиною, спеціалістом своєї справи, хотів жити та розвиватися. Був спокійним, розсудливим, розумним, комунікабельним», – згадав колега Антон Панасенко.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій