Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мій дім повністю зруйнований"

переглядів: 103

Доброго дня, Святий Миколай! Мене звуть Марія, мені 13 років. Я з міста Маріуполь, який повністю знищили російські загарбники. Мій дім повністю зруйнований, та ми з мамою евакуювалися до міста Дніпро. Це місто набагато більше, ніж мій рідний Маріуполь. Мені подобається вивчати його локації та райони, ходити на Дніпро та милуватися природою цього міста. У Дніпрі в мене не з‘явилося багато друзів, але я зустріла там свою давню подружку з Маріуполя і ми багато спілкуємося.

Війна повністю змінили моє життя та життя моєї родини, вона залишила мене без моїх улюблених речей та друзів, розділила нас з мамою з бабусею та дідусем. Але найбільше я сумую за своєю собакою, яка залишилася у Маріуполі та колекційною іграшкою грогу, яка згоріла разом з будинком.

По-перше, я вдячна місту Дніпру, який тепло зустрів нас з мамою, ще я вдячна фонду Ріната Ахметова про допомогу, яку ми отримуємо у центрі "Я-Маріуполь".

В першу чергу я мрію, щоб закінчилася війна, щоб наша країна змогла вистояти та відбудувати своє майбутнє. А для себе я мрію стати добрим художником, у Маріуполі я ходила до школи мистецтв. Щоб стати гарним художником, мені потрібні матеріали (холст, пастель, гуаш). Дякую, Святий Миколаю, що розглянеш мого листа.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій