Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Денис Шевченко

"Ми здатні побудувати таку країну, що всі вороги минатимуть нас"

переглядів: 9

Шевченко Денис

Група Н-3-1, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Вчителька, що надихнула на написання – Ведмідь Наталія Олексіївна

Чому бути українцем — це моя суперсила?

Бути справжнім українцем можуть тільки ті, хто різним способом боронить Україну. Я – Українець, моя рідна мова це солов’їна українська. Мені відомі наші історичні традиції та свята. Я влітку коли їздив відпочивати то мені зустрічалися кукурудзяні та соняшникові поля, а над ними глибоке блакитне небо. Якщо хочеш бути українцем, то допомагай кожному хто потребує допомогу та будь доброзичливим. Вся моя родина батьки, бабусі та дідуся є і були корінними Українцями. Як тільки розпочалася війна то не ставайте москалями, а будь те Козаками. Що мандрує нашою країною, то це милуватися дивовижними краєвидами такі як велетенськими горами, густими лісами, мальовничі луги та поля, та глибокими синіми та чорними морями.

Коли кожен українець подарує частинку серця кожному українцю, то наш народ здатний побудувати таку країну що всі вороги минатимуть нас.

Якщо ти Українець, то твоя основна мета бути чемним, доброзичливим, грамотним та відважним. Бо ще наші предки козаки навчали своїх дітей бути вірними своєму народові та відстоювати незалежність країни для своїх майбутніх нащадків любов до нашої неньки є безмежним та щирі почуття яке зберігається в наших серцях роками та ніколи його не покидає, але ж не треба забувати наших пращурів які відстоювали незалежність країни. В наших земляків сміливе серце ми боремося за волю і правду нашого народу, щоб оркостан нас не знищив і не пішов далі знищувати інші країни які хочуть миру на землі. Тож для того, щоб перемогти безглуздого карликового орка який сидить у своїй печері на кривавому троні пролитою кров’ю наших земляків потрібно об'єднати свої сили для знищення окупантів оскільки люди, гноми, ельфи об'єдналися та перемогли Саурона в романі «Володар перснів»

В кожній українському селі мешканець своєї оселі за пропонують вам запашний каравай та домашнього самогону та випити чай з різними видами смаколиків та випічки різних страв смачних пиріжків, жирного сала, деруни та смачної кров’янки тож в день перемоги України всі родичи зберуться в родинному колі та від святкують довгожданну перемогу.

Українська держава володіє давньою історію ще за часів київської русі її не одноразово питалися знищити та зрівняти з землею першими це були варяги. Та оркостан не одноразово нас питалися знищити за часів Гетманщині та до наших днів але ми її переможимо.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ромни 2022 2023 Текст Історії мирних молодь безпека та життєзабезпечення Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій