Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми з родиною, як і багато інших, вимушені були покинути свої домівки"

переглядів: 66

Доброго дня, Святий Миколаю! Пише тобі учень четвертого класу, Роман. Мені 9 років. Я мешкав у Луганській області, селище Тошківка. За цей рік відбулося дуже багато подій. Ми з родиною, як і багато інших вимушені були покинути свої домівки. І тому мені зараз дуже сумно, бо вдома залишилися друзі, іграшки, речі та мій кіт Рижик. Я дуже за ним сумую!

Зараз ми живемо у місті Кропивницькому, тут винаймаємо квартиру. Разом з нами мешкає моя сестра з маленькою племінницею. Вони теж переїхали з міста Лисичанська. Їй було лише місяць, як розпочалася війна. Це місто мені дуже подобається, воно дуже красиве і привітне. У цей скрутний для нашої родини час я намагаюся бути слухняним, допомагаю своїм батькам, старанно вчуся.

Тут я почав ходити на секцію настільного тенісу, тренер мене дуже хвалить і тому мені потрібна ракетка для настільного тенісу, як у справжніх спортсменів. А ще я хочу залізну дорогу, по якій рухається потяг з вагонами, саме такий залишився у мене вдома. Якщо у тебе буде змога, то надішли мені ці подарунки. А для моєї племінниці подаруй, будь ласка, санчата, щоб коли випав сніг, я зміг її катати. Сподіваюсь, що ти виконаєш мої прохання, я буду тобі дуже вдячний. С повагою, Роман!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Тошківка 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій