Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Валеріївна

«Ми втратили будинок: від удару почали летіти вікна, двері, стеля падати, усе навколо палало»

переглядів: 67

01.03.2022 р. наш будинок було зруйновано внаслідок ракетного удару. Ми з родиною були в той час у будинку. Я накрила собою доньку Маргариту. Чоловіка з сином Артемом викинуло в коридор. Почали летіти вікна, двері, стеля падати… Усе навколо палало… Ми ледь вибрались з будинку.

Наразі наш будинок непридатний для проживання і ми винаймаємо квартиру. Діти дуже налякані. Маргаритка почала заїкатися - ми зараз працюємо із логопедом. Кожної повітряної тривоги діти постійно здригаються і запитують, чи цього разу мине. Шокував ракетний удар біля нашого будинку.

Коли не стало будинку, відповідно усі запаси їжі були знищені, медикаменти шукали по аптеках - тоді був дефіцит ліків. Шукали одяг теплий, продукти купували - все абсолютно.

На згадку залишились тільки уламки від ракети.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Житомир 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій