Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Іван Петрович Барський

«Ми виїхали з Бахмута і мусимо жити в евакуації»

переглядів: 13

Мені 72 роки, я пенсіонер з Бахмута, переселився в Черкаси, тут проживаю і зараз. 

24 лютого я прийшов додому, і син мені сказав, що почалася війна і він йде на фронт. Сказав: «Я йду у військкомат». Я сподівався, що війна буде недовго, бо думав, що весь світ об’єднається і поставить на місце московію, але помилився.

Спочатку в Бахмуті все було, мені достатньо було всього. Я був один: моя дружина вже померла, а син пішов на фронт.

Більше всього переживав за долю України - щоб ми швидше розбили ворога, щоб світ зрозумів загрозу не тільки для України, а і для всього людства. 

Поки весь світ не збагне, що московія може знищити не тільки Україну, то буде постійна загроза.

Дочка раніше виїхала з Бахмута, а потім приїхав зять з Черкас і мене забрав. Ми мусимо жити в евакуації. Переживаємо за сина, який зараз воює під Авдіївкою. Його вже вшосте контузило. Це дуже все тяжко, кожен ранок жду, коли він зателефонує.

Ворога ми повинні перемогти з допомогою Заходу. На жаль, ми самі його не переможемо, бо це дуже важкий ворог. Нам треба більше зброї. Літаки, ракети далекобійні - цим нам мають допомогти, і коли ми разом зламаємо цього ворога, тоді можна буде думати про майбутнє.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій