Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми вдруге втратили свої домівки і не знаємо, чи повернемось колись"

переглядів: 83

Доброго дня, Св. Миколайчик! Звуть мене Іван. Я уже не маленький хлопчик, мені 17 років учень 11- го класу. Я уже задивляюсь на дівчаток. Але я, як і малюки, і досі полюбляю солодощі і кожного року ми з меншою сестричкою чекали і чекаємо від тебе маленьке "чудо". Може ця казка буде остання у моєму житті, бо через рік я стану дорослим і попрямую у нове, недитяче життя. Зараз ми відчуваємо себе некомфортно, бо нема рідного запаху своєї домівки, яку нам прийшлось лишити через війну. Нема поряд мами й тата, які вірні своїй країні.

З 2014 року ми вдруге тікали від воєнних дій і маємо з сестричкою статус дитя війни. Ми вдруге втратили свої домівки і не знаємо, чи повернемось колись... Я розумію, що смішно,- мені, дорослому юнаку просити подарунок у Миколайчика.. Але я прошу тільки про одне - допоможи, підніми своє військо Ангелів проти зла, проти ворога, допоможи нашому народу здобути мир і злагоду, допоможи нам, новому поколінню віднайти надію на світле майбутнє нашої країни і нашого молодого покоління. Принеси нам Чудо, принеси нам спокій і дай наснаги нашім воїнам і нашому народу з честю пережити ці непрості часи.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних діти переїзд внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій