Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Лановий

"Ми вчимося жити за себе і за нього"

переглядів: 88

14 червня 2023 року російська армія вдарила «Калібрами» з акваторії Чорного моря по місту Одеса. Зокрема, ворог атакував продовольчі склади торговельної мережі, де тоді в нічну зміну працював Ігор Лановий. Він кілька днів не дожив до свого 31-річчя.

Ми вчимося жити за себе і за нього

Ігор був родом із Одеси. Там зростав і навчався. Освіту здобув у Національному технологічному університеті (раніше – Одеська державна академія холоду). Працював головним адміністратором на складі торговельної мережі. Захоплювався велосипедами, обожнював тривалий час кататися. Любив слухати музику в жанрі гардкор і майструвати у своєму дворі.

«Ігор був веселою та життєрадісною людиною, щирою і чуттєвою, без будь-якої підступності або поганих намірів. Чуйний друг, який завжди намагався підтримати, вислухати і втішити», – розповів товариш Ігоря, Аристарх Васильєв.

«Син був дуже справжнім… Життєлюбний, веселий, навіть загибель свою зустрів з усмішкою… Він умів усе зробити своїми руками, ми багато планували і робили разом. Ігор не мав багато друзів, але тих, хто був, цінував і казав, що ця дружба назавжди. Нашому горю немає меж – молодий, сильний, красивий, з мріями та задумами на майбутнє. Здавалося, ціле життя попереду…. Але клята війна все руйнує на своєму шляху. Ми вчимося жити за себе і за нього. Віримо в перемогу і справедливий суд, Божий і людський», – сказала мама Ігоря Ланового.

Ігоря поховали у рідній Одесі. У нього залишилися мама, вітчим і бабуся. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій