Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми в Харкові знаходились у підвалі і не знали, чи залишимся ми живими"

переглядів: 40

Мене звати Ірина Олександрівна. У нас було частково зруйноване житло на початку війни, ми перенесли обстріли та авіанальоти, будучи в підвалі будинку у Харкові! Дитина отримала психологічну травму! Проживали деякий час на заході України. Наразі проживаємо у Вовчанський громаді в будинку померлих дідуся і бабусі.

Ми були шоковані і налякані, коли дізналися про початок повномасштабного вторгнення. Знаходилися вдома і не знали, як себе поводити і що робити. Дитина прокинулася від вибухів та обстрілів і почала плакати, була дуже налякана. На початку війни була нестача ліків та продуктів. Допомагали знайомі.

З 6 на 7 березня наш будинок пережив сильний обстріл, а ми в цей час знаходились у підвалі і не знали, чи залишимся ми живими! Моя дитина дуже постраждала психологічно, ми зверталися по допомогу до дитячого невролога - лікувалися і вона знаходиться на диспансерному обліку. Дитина нервує, плаче, кричить під час обстрілів. Вночі прокидається, боїться сама купатися і залишатись на одинці.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій