Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ая Сидорова

"Ми, українці, витримали багато випробувань у своїй історії"

переглядів: 39

Сидорова Ая 2008-03-25

Вінницький ліцей №7 ім.Олександра Сухомовського

Засімович Олена Іванівна

Есе "Бути українкою - це моя суперсила"

Бути українкою для мене означає мати неперевершену суперсилу, яка дозволяє мені відчувати гордість за свою країну, її культуру, традиції, історію та мову. 

Я пишаюся тим, що я українка, оскільки віддаю перевагу своєму національному самовизначенню, вірю в свою національну ідентичність та відчуваю себе частиною великої української родини.

Незламність духу та сила української нації проявляється в тому, що ми, українці, витримали багато випробувань у своїй історії, але завжди уміли вистояти й продовжувати боротьбу за свою незалежність та свободу. Ми не зламалися під тиском зовнішніх агресорів та внутрішніх проблем, а, навпаки, змогли зберегти свою ідентичність та культурну спадщину.

Я пишаюся тим, що я українка, оскільки моя нація завжди гордилася своєю вольовою силою та готовністю боротися за свої права та свободу. Ми, українці, завжди готові допомогти один одному, підтримати в складний момент та стояти пліч-о-пліч у важку годину. Ми не тільки говоримо про єдність, а й реально діємо для досягнення спільної мети.

Щоб досягти перемоги, я роблю все можливе для покращення життя своєї країни. Я підтримую українську мову та культуру, активно долучаюсь до розвитку громадянського суспільства, беру участь у благодійних акціях та волонтерській діяльності. Я вважаю, що кожен із нас може зробити свій внесок у розвиток України, і саме це робить нашу націю сильною та незламною.

Україна - це моя Батьківщина, і я завжди буду пишатися тим, що я українка. Моя суперсила полягає в моїй готовності допомагати своїй країні, боротися за її незалежність та свободу, прагненні досягати перемоги разом зі своєю нацією. 

І я впевнена, що разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди та досягти великих досягнень для нашої країни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вінниця 2023 Текст Історії мирних діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій