Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Геннадіївна

«Ми сиділи у холодному підвалі, де температура була майже мінусова»

переглядів: 76

Ми пережили страшні обстріли нашого міста, влучання в будинок. Евакуювались під вибухами. Було дуже страшно. Дитина важко переживала цей етап. Довго плакала уві сні. Ми втратили абсолютно все… Дім і місто зруйновано вщент і окуповано.

Шокував початок життя в абсолютно чужому незнайомому місці. У нашому місті була гуманітарна катастрофа з перших днів. Місто дуже щільно обстрілювали. Ми сиділи у холодному підвалі, де температура була майже мінусова. У будинку нічого не було: ні світла, ні газу, ні води. У нас були деякі запаси їжі, але не було можливості готувати.    

У березні 2022 року дитина знаходилась з нами під обстрілами. У травні 2022 року - дуже болісно пережила, коли побачила вщент зруйнований дім…

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Попасна 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій