Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Юріївна Шарафудінова

"Ми с чоловіком неділі півтори були у шоковому стані"

переглядів: 107

Дома збирала дітей до школи поки не почула гучний вибух. Ми с чоловіком неділі півтори були у шоковому стані, нічого може не їли одно ходили в зад в перед по дворі, ми не знаємо, де ми будемо завтра жити, але ми знаємо чітко, що це буде в нашій країні і з допомогою невеличкою іншим.

Коли дізналися що орки на атомній електростанції п'ять кілометрів від нас і звідусіль почали поливати снарядами, це було найстрашніше. Ми дітей перевезли в безпечне місце, а самі так і продовжували працювати, ми проводимо по чотири години в дорозі, щоб доїхати до роботи обробити і вернутися до дітей, коли в нас не стало води, то привозили її звідки виходило.

Мій чоловік працює, я теж, два дні він з дітьми, а два - я, ми дуже рідко родиною разом. Не можу пройти мимо хлопців ЗСУ, то кавою пригощаю, то цукерку подарую. Я фермер, була у декреті.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій