Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Інна Сергіївна Манжай

«Ми пережили бомбардування у підвалах»

переглядів: 121

Я народилася в Охтирському районі, зараз проживаю в місті Охтирка.

24 лютого мені спочатку зателефонувала мама і сказала, що їй друзі повідомили про обстріл Великої Писарівки, потім я зайшла в шкільний чат і побачила повідомлення. Спочатку не зрозуміла, потім зателефонувала до знайомої - вона мені сказала, що розпочалася війна.

У перший день війни я була ще в місті. У дитині було запалились аденоїди - потрібні були крапельки в ніс. То я закупила в перший день, а тоді їздили в інші населені пункти, нам волонтери допомагали медикаментами.

Ховати друзів і знайомих, які загинули на війні, і родичів - це найстрашніше і найтяжче, а все інше можна пережити.

Доводилося і нам ховатися від обстрілів. Ми на власні очі бачили техніку, яка йшла у нас під будинком, літаки прилітали, бомбили. Це ми також пережили, ховалися в підвалах. У батьків свій будинок - там ховалися. Біля нашого населеного пункту людей росіяни розстріляли.

Сподіваємося що скоро наші хлопці, наші українські захисники, переможуть. Ми тільки на них надіємося. Вони - наше все. Ми допомагаємо їм, чим можемо, тому що вони - наш захист. Сподіваємося, що в наступному році все закінчиться, всі наші хлопці будуть живі й здорові, і буде тільки наша Перемога.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Охтирка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій