Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми обов'язково відбудуємо Харків і він стане навіть кращим ніж був"

переглядів: 115

Привіт, Святий Миколай. Мене звати Ліза, мені 13 років. Я з міста Харків. Це дуже красиве місто, з зеленими парками, красивими клумбами. Наше місто дуже охайне. Війна його дуже понівечила, але ми обов'язково його відбудуємо і воно буде навіть краще ніж було. Зараз я мешкаю у місті Полтава. Це місто зі своєю історією, історичними будинками, де мешкали різні відомі діячі. У Полтаві в мене з'явилися нові друзі.

З початком війни наша родина стала ще дружнішою. Ми цінуємо те, що ми разом і в цьому і є наша сила. Але я дуже сумую за своїми бабусею та дідусем. Вони знаходяться в окупації і я не можу з ними спілкуватися, тому що немає зв'язку. Я розумію, що вони знаходяться у біді і я можу лише молитися, щоб вони залишилися живі та неушкоджені. Також я сумую за своєю квартирою.

Я вдячна своїм батькам, тому що вони турбуються про мене. Я дуже вдячна ЗСУ, бо вони боронять нашу Україну і ми можемо спати спокійно. Вдячна волонтерам, бо вони допомагають сім'ям ВПО, дітям та ЗСУ. Я мрію, щоб закінчилася війна, ми з батьками повернулися додому і я зустрілася зі своїми бабусею та дідусем. Також я мрію про новий смартфон, бо в мене вже старенький телефон, який постійно розряджається.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій