Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Альбіна Понеділко

"Ми не повинні забувати, що майбутнє України насамперед залежить від нас самих"

переглядів: 218

Понеділко Альбіна

9-Б клас, Харківський ліцей № 66

Вчитель, що надихнув на написання есе: Каширіна Олександра Василівна

Конкурс есе "Моя Україна майбутнього"

Моя країна ніколи не нападала на іншу. Відсіч тим, хто приходив на нашу землю брязкаючи зброєю, давала завжди. І завжди прагнула миру. Мир обов’язково повернеться в наше життя, і ми його саме зараз виборюємо. За Перемогу віддають життя наші захисники і захисниці, адже без миру немає дитинства, немає майбутнього, немає щастя. А мир – це спокій. Це можливість ходити до школи, гуляти містом, працювати, спокійно лягати спати, вітати найстарших членів родини з ювілеями.

Зараз усім нелегко. Та ми вистоїмо.

А після перемоги наша країна стане найсильнішою та найквітучішою державою. У найближчі роки ми обов’язково відбудуємо зруйновані будинки, квартали, мікрорайони, селища та села. Відновимо інфраструктуру, створимо країну, яка буде цікавою й привабливою для всього світу.

Люди, які вимушено покинули свої домівки, повернуться на рідні вулиці, в нові оселі.

В Україну приїдуть туристи з усього світу, щоб побачити найпопулярнішу країну. Сповнена почуттям власної гідності, Україна вічно пам’ятатиме, якою ціною дісталася Перемога, скільки прекрасних людей втратила. Війна зробить нас сильнішими на роки та дасть розуміння значення нашої держави для світу, що зміцнить любов кожного до Батьківщини, мови, звичаїв, до того всього, що робить нас українцями.

Ми не повинні забувати, що майбутнє України насамперед залежить від нас самих. Якщо ми будемо байдуже ставитися до усього, що відбувається навколо нас, то ніколи не зможемо вибудувати щасливе майбутнє для своєї Вкраїни.

Ми обов’язково відсвяткуємо Перемогу. Зберемося на головній площі міста чи села, заспіваємо Гімн України, згадаємо тих, хто боронив нас і завжди боронитиме.

Коли настане мир, я буду подорожувати моєю Україною та Європою.

Я дуже хочу зустрітися з друзями, які роз’їхалися по всьому світу, прогулятися, обняти кожного. Ми будемо разом радіти та плакати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти розлука з близькими Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій