Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Якименко

«Ми можемо забезпечити майбутнє нашим дітям»

переглядів: 13

Якименко Андрій, учень 9 класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов

Вчитель який надихнув на написання есе - Сухенко Надія Анатоліївна

Моя Україна майбутнього

Мир - це слово, яке має глибокий зміст та важливе значення в нашому житті. Він охоплює більше, ніж просто відсутність війни. Для мене, сьогодні мир - це стан гармонії та спокою, де люди мають можливість жити в гідності, без страху та загроз. Це стан, коли права і свободи кожного громадянина захищені і поважаються.

Мир - це можливість працювати над власним розвитком, спілкуватися з іншими культурами та націями, обмінюватися ідеями та досвідом.

Я бачу Україну майбутнього як країну, де мир буде єдиним станом існування. Україна майбутнього - це країна, де правосуддя буде надійним і справедливим, корупція не матиме шансів, а закони будуть діяти на користь громадян. Це країна, де кожна дитина матиме доступ до якісної освіти, а кожен хворий - до якісної медичної допомоги. Україна майбутнього поважатиме права людини, незалежно від її статі, релігії, етнічного походження чи соціального статусу.

Процес досягнення такої України майбутнього вимагає спільних зусиль. Що я зроблю, коли Україна переможе? По-перше, я буду активно підтримувати реформи, спрямовані на боротьбу з корупцією та покращення якості життя громадян. Я підтримаю зусилля на шляху до створення незалежного та ефективного судового системи, яка буде виносити справедливі рішення.

По-друге, я прагну долучитися до громадського життя та підтримувати проекти та ініціативи, спрямовані на покращення ситуації в Україні. Це може включати в себе волонтерство у благодійних організаціях, участь у культурних заходах та проектах для розвитку освіти та науки.

По-третє, я буду підтримувати ініціативи, спрямовані на мирне врегулювання конфлікту на сході України. Мир - це не лише відсутність війни, але і процес відновлення та об'єднання.

Я буду підтримувати дипломатичні та мирні ініціативи, спрямовані на врегулювання конфлікту та підтримку постраждалих.Україна майбутнього - це мрія, яка варта наших зусиль і постійної праці. Ми можемо зробити країну кращою, ми можемо забезпечити майбутнє нашим дітям, де мир та гармонія пануватимуть. Це відповідальність кожного громадянина України, і разом ми зможемо здійснити цю мрію.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій